Llibre del 25è aniversari de les “24Hores Pneumològiques de Sitges”

El present llibre pretén servir de ràpida referència als ocupats professionals de la salut i cobreix els quadres respiratoris més comuns que podem trobar, tant en la consulta externa com a l’hospital. Cada secció ha estat escrita, segons es va determinar pels seus autors, reconeguts experts en cada tema particular i es centra a proporcionar una clara i concisa exposició de com abordar cada tema, l’actualització dels mètodes diagnòstics, els tractaments i la bibliografia essencial. El llibre pot ser útil com una primera aproximació a l’estat actual de cada malaltia, tant per refrescar la memòria com per actualitzar un tema amb el qual no s’estigui tan familiaritzat i possiblement requereix altres fonts i textos addicionals. Intenta ser, doncs, un recurs de suport, portable i de fàcil consulta, la lectura del qual esperem gaudeixis.

NOTA INFORMATIVA:

Desde la Fundación Catalana de Neumología (FUCAP) os hacemos saber que, siguiendo las recomendaciones del Ministerio de Sanidad y Departament de Salut de Catalunya, en relación con la epidemia de coronavirus COVID 19, nos vemos obligados a:

APLAZAR el congreso 24H Neumológicas para la Atención Primaria que estaba previsto celebrar en Sitges el 13 y 14 de marzo de 2020.

La fecha definitiva la daremos a conocer en cuanto nos sea posible asegurar la realización de reuniones científicas y médicas que se están aplazando en este momento debido a la situación epidemiológica actual.

Se mantendrán las inscripciones que tenemos actualmente para la futura celebración, no será necesario volver a registrarse.

Les contactaremos vía e-mail para futuras comunicaciones.

Un saludo a todos/as y esperemos que podamos realizar nuestra reunión presencial lo más pronto posible.


Atentamente,
Secretaría Técnica 24HSitges