Llibre del 25è aniversari de les “24Hores Pneumològiques de Sitges”

El present llibre pretén servir de ràpida referència als ocupats professionals de la salut i cobreix els quadres respiratoris més comuns que podem trobar, tant en la consulta externa com a l’hospital. Cada secció ha estat escrita, segons es va determinar pels seus autors, reconeguts experts en cada tema particular i es centra a proporcionar una clara i concisa exposició de com abordar cada tema, l’actualització dels mètodes diagnòstics, els tractaments i la bibliografia essencial. El llibre pot ser útil com una primera aproximació a l’estat actual de cada malaltia, tant per refrescar la memòria com per actualitzar un tema amb el qual no s’estigui tan familiaritzat i possiblement requereix altres fonts i textos addicionals. Intenta ser, doncs, un recurs de suport, portable i de fàcil consulta, la lectura del qual esperem gaudeixis.

NOTA INFORMATIVA:

 

Tenemos nueva fecha para las 24 HORAS NEUMOLÓGICAS, Viernes 30 de Octubre de 2020, todo en una jornada con los Talleres incluidos.

Se mantendrán todas las inscripciones realizadas hasta la fecha. Tan pronto sea posible les enviaremos vía e.mail el detalle del programa de la jornada y horarios definitivos.

Para cualquier duda o consulta, puede contactar con la secretaría técnica en el correo bea@castellievents.com.

Muchas gracias,


Atentamente,
Secretaría Técnica 24HSitges